Ako ste zaljubljenik u umetnost i fotografiju, onda sigurno znate da su slike na platnu fantastičan umetnički dojam za koji je potrebno izdvojiti i po nekoliko stotina hiljada dinara. Tačnije, bilo je potrebno  – do danas! Ako se pitate zašto je ovaj način štampe trenutno hit u celom svetu, uverićete se kada budete videli kako efektno može izgledati fotografija odštampana na platnu, a pogotovu ako se na njoj nalazi vaš verni kućni ljubimac.

petface_pet_art_meda_uvecanje_1

Zaljubićete se na prvi pogled u naš novi proizvod, jedinstven u Srbiji – PET ART – VAŠ LJUBIMAC NA PLATNU!  Biće vam jasno zbog čega sve veći broj u svojim životnim i radnim prostorima ima printove na platnu (canvas) svog ljubimca. Osim što je estetski neponovljiv doživljaj, slika, ili fotografija, odštampana na platnu je postojana, otporna na UV zračenje, atmosferske uticaje – jednom rečju dugotrajna i postojana. Naš PET ART je takođe, jako lep poklon, i mi u PETFACE SHOPU svakodnevno svedočimo bezgraničnoj maštovitosti ljudi, koji žele da svojim najdražima poklone ovako nešto originalno i lepo, štampajući likove njihovih ljubimaca na slikarskom platnu. Fotografija vašeg ljubimca je odštampana na canvasu, postavljena na kvalitetan drveni blind ram, i zaštićena specijalnim lakom, koji obezbeđuje jednostavno održavanje. Prašinu i nečistoće sada možete čistiti jednostavno vodom i blagim deterdžentom.

petface_pet_art_pas_mogli_1

Neverovatna i jedinstvena na našim prostorima, ova ideja je zaludela vlasnike ljubimaca. Svoje digitalne fotografije, uz malu doradu u PhotoShopu, ili bez nje odštampajte na platnu, okačite na zid, i uživajte u sjajnom pogledu.

PORUČITE SADA I OVDE!

OVDE pogledajte celokupnu GALERIJU sa PRIMERIMA PET ARTA!

SLEDEĆA STRANICA >>

POVRATAK NA GRUPU PETFACE SHOP

Leave a reply

You must be logged in to post a comment.