Moji događaji

Please Log In to view your bookings.

Powered by Events Manager

9 responses to Moji događaji

 1. juce sam udomila jednu malu macu koja je nadjena na ulici pre 10 dana. cura koja mi je dala macu ispirala joj oko kapima za oci za ljude jer je imala neku infekciju. kada sam je uzela bila je ok ali odmah sutradan opet se javio problem sa okom. crveno je,suzi i drzi ga na pola zatvoreno. nisam trenutno u mogucnosti da je odvedem veterinaru ali strah me je da cekam dugo da se nesto ne iskomplikuje. pomozite nekim savetom sta da radim,bojim se da nije konjuktivitis.hvala unapred. :cry:

 2. Postovana Jasmina,
  postavite svoje pitanje u grupi Vet savet. Nasi veterinari ce vam ubrzo odgovoriti.
  Pozdrav,
  Petface. :-)

 3. Dragi Petface,znate li za onog novogodisnjeg deda mraza za ljubimce? E,pa molila bih vas da to isto uradite za pravu novu godinu,jer nisam bila,ali sa istim I jos drugih igara! Moj hrcak Snoopy je bio jako dobar ove godine,slusao je mene I mog malog brata,a nije dobio pakedic. Eto samo to vas molim. Nina,Aleksa I Snoopy. :bye:

 4. Ana said on April 4, 2014

  Pre neki dan naisla sam na malog psa lutalicu. Mislim da je star oko 3-4 mjeseca. Trenutno nisam u mogucnosti da ga udomim,pa ako je neko voljan da ga prisvoji neka mi se javi.Samo molim vas pozurite,sled. sedmice je akcija u mom kraju “Unisti psa lutalicu”… POZURITEE!!! :-( :cry: :cry:

Leave a reply

You must be logged in to post a comment.